TENGERI RAGU (kákávjá) |
Agni |
2004.09.06. 12:57 |
A tengeri ragu olyasmi mint a magyar halászlé, csak ebben különféle tengeri hertkentyük:) is vannak.
|
Avgolemono (Görög rizsleves) |
|
2004.08.26. 19:11 |
A rizst lobogva forró vízben tíz-tizenöt percig puhára főzzük, leszűrjük, hozzákeverjük az apróra vágott csirkehúst.
|
Leves arzenál |
|
2004.08.17. 14:31 |
Grocceni és Nikosz gondolt egyet és közös erővel görög étel és recept lapot hozott létre.Ha valami görögöset ennél, vagy görög területen nyaraltál, vendéget vársz, vagy egyszerűen csak nézelődni akarsz, akkor fogd az egeredet és nyomkodd! A hozzávalókból szinte már mindegyik beszerezhető nálunk is - így aztán már csak elhatározás kérdése, hogy alkoss. Elő a fakanalakkal és főzzünk valami finomat. Kali Orexi, azaz: Jó étvágyat !
|
|