|
Görögországról |
|
| |
|
Krétáról bővebben |
|
| |
|
Korfu szigete |
|
| |
|
Görögországi utak |
|
| |
|
On-line Foglalás |
|
| |
|
Görög Videók |
|
| |
|
Repülőjegy rendelése |
|
| |
|
Rádió-TV |
|
| |
|
On-line TV |
|
| |
|
Levél a szerkesztőnek |
|
| |
|
Partnereink |
|
| |
|
Naptár |
|
2024. December
H | K | S | C | P | S | V | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 01 | 02 | 03 | 04 |
|
| | |
|
|
|
A Gyrosról |
|
Gyros |
|
2004.08.17. 14:50 |
A görög konyha remeke a Gyros. A függőlegesen forgó nyársra rátűzött hússzeletek egész nap forognak és egy nagy karddal szelik le belőle mindig azt a réteget, amely már szép pirosra sült. A hasábburgonya alakú húscsíkoknak a négy közül az egyik oldala ropogós, a másik három pedig puha.
|
| |
|
|
|
GÖRÖG FÓRUM |
|
| |
|
STEFANOS APARTMAN |
|
| |
|
Aréna2000 |
|
| |
|
Görög receptek |
|
| |
|
Ajánlott oldalak |
|
| |
|
Kérj Hírlevelet |
|
| |
|
Letöltések száma |
|
| |
|
Rólunk a médiában |
|
| |
|
Gyógyító videók |
|
| |
|
G-mail |
|
| |
|
|